STRAVOVACIA KOMISIA :
- Monika Piňková – vedúca úseku stravovania – predseda
- Mária Prusáková
- Magda Sochová
- Anna Opalková
- Jozef Dzubaj
- Miroslav Gula
- Mgr. Jana Cimborová
- Iveta Nováková
- Mgr. Daniela Gubová
- Helena Stachová
PRÁCA KOMISIE
- prerokovanie kvality stravovania a ponuky jedálneho lístka,
- riešenie postupov podávania jedál a technológie prípravy vo vzťahu k potrebám prijímateľov,
- zabezpečovanie estetizácie prostredia stravovania.
Zo stretnutí komisie vyhotovuje predseda komisie písomný záznam.
Stretnutia komisie sa oznamujú na výveske jedálne a konajú sa minimálne raz v mesiaci alebo podľa potreby.
KOMISIA JE PORADNÝM ORGÁNOM, KTORÉHO HLAVNOU ÚLOHOU JE PRESADZOVAŤ POTREBY ZDRAVÉHO, ENERGETICKY HODNOTNÉHO, PESTRÉHO A VYVÁŽENÉHO JEDLA ZOHĽADŇUJÚCEHO POTREBY PRIJÍMATEĽOV A REŠPEKTUJÚCEHO ICH ZDRAVOTNÝ STAV.